Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kömür görmek

Rüyada parlak kömür görmek

Rüyada parlak kömür görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalettir.

Rüyada parlak kömür gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada parlak kömür görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işarettir.

Rüyada denizden kömür çıkarmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, emeklerin boş yere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür dağı görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kömür almaya gitmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağaç kömürü görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömürün yandığını görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba ve kömür görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada kömür paketlemek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments