Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuyu üzgün görmek

Rüyada komşuyu üzgün görmek

Rüyada komşuyu üzgün görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, eve huzur dolacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşuyu üzgün gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Rüyada komşuyu üzgün görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi üzgün görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının üzgün olduğunu görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzgün olduğunu görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabayı üzgün görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, her anlamda güçleneceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada ablayı üzgün görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, zahmet veren işlerin artacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments