Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablayı üzgün görmek

Rüyada ablayı üzgün görmek

Rüyada ablayı üzgün görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablayı üzgün gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Rüyada ablayı üzgün görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına delalettir.

Rüyada ablasını üzgün görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada yakınını üzgün görmek sorunlarını aşacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzgün olmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada babanın üzgün olduğunu görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, depresyona gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu üzgün görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, zarar edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babayı üzgün görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zaaflarına kapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments