Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek

Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek

Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annesini üzgün gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Rüyada ölen annemi üzgün görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada ölen anneyi üzgün görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sorunların çabucak halledileceğine, kötü duygularından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi üzgün görmek kendi bildiğini okuyacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada annenin üzgün olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin çok açılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada anne ve babayı üzgün görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına inanılır.

Rüyada anneyi üzgün görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işarettir.

Rüyada annesini üzgün görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
esra

rüyada annem mezardan gelmiş yanımıza ama çok mutsuz dış dünyayı görünce ben buralara özlem duymaya başladım artık evime gideyim diyor yani mezara, yanına yaklaşınca bizleri özlediği belli oluyor ağlamaya başlıyor ama burda tamamen kalamayacağını bildiği için daha fazla bağlanmadan gitmek istiyor bakıyorum mutsuzluğu geçmiyor mezarına gidip bırakıyorum

Lila

Rüyamda 3 ay önce kaybettiğim pamuk annemi gördüm koltuğunda yatıyor üstü açık ni niçimde bana üzgün ve gözleri dolu dolu bakıyorduva anneme ne oldu anne ateşin mi var dedim oda bana televizyonu gösterdi aama gözleri ağladı ağlıcak biçimdeydi..Benimde elimde hüyük bir ooşetin içinde ıspanakvardı.Hemen uyandım

Yeliz

Rüyamda ölmüş anneanemi üzgün gördüm… Elinde evraklar vardı onlara bakıyordu.. Bir başka seste anneanemin hayatını anlatıyordu bana ilk evladindan ayırdıklarını o evlafinin ayrıldıktan sonra hiç et yemediğini kemikli bir et yemeği pisti gi gün sebeb siz yere annemi o evden gönderiyorlar evladı ona o evladına hasret kalıyor ben bunu duyunca anneme çok kızıyorum ağlıyorum keşke deseydin bulurduk kavustutrurduk diyorum annem cevap vermeden bakıyordu anne annem hala elindeki kağıtlara bakıyordu evrak gibi birseydi okuyup imza atacak diyordu bir ses anneanemin benden haberi yoktu ben onu görüyordum bir seste bana anneanemi anlatıyordu sürekli çok sonra yengemi gördüm kızını gördüm annem yengemin kızını omzuna aldı taşiyordu garip bir rüya ide çok etkisinde kaldım neye isarettir bu rüya