Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuyu hasta görmek

Rüyada komşuyu hasta görmek

Rüyada komşuyu hasta görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada komşuyu hasta gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada komşunun hastalandığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada komşunun hasta olduğunu görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine inanılır.

Rüyada komşusunu hasta görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunu hasta görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, doğru yolu bulacağına yorulur.

Rüyada komşusunun hasta olduğunu görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada komşuyu hasta görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada hasta komşusunu görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta komşu görmek zorlukların son bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments