Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun hasta olduğunu görmek

Rüyada komşunun hasta olduğunu görmek

Rüyada komşunun hasta olduğunu görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hep dinç ve genç kalacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada komşunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Rüyada hasta komşu görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada hasta komşusunu görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Rüyada komşunun hasta olduğunu görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada komşunu hasta görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun hastalandığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada komşuyu hasta görmek ailesinin de büyük olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşusunu hasta görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada komşusunun hasta olduğunu görmek maddi konularda kayıplar olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments