Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunun hasta olduğunu görmek

Rüyada komşusunun hasta olduğunu görmek

Rüyada komşusunun hasta olduğunu görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada komşusunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada komşuyu hasta görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta komşu görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Rüyada komşusunun hasta olduğunu görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun hasta olduğunu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada komşusunu hasta görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sorunlarının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunu hasta görmek gelişeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta komşusunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, konforundan da ödün vereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada komşunun hastalandığını görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments