Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta komşusunu görmek

Rüyada hasta komşusunu görmek

Rüyada hasta komşusunu görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sorunsuz geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, iç sıkıntısına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada hasta komşusunu gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada komşusunun hasta olduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada hasta komşusunu görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşuyu hasta görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada komşusunu hasta görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun hastalandığını görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Rüyada komşunun hasta olduğunu görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada hasta komşu görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, büyük paralar kazanılacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada komşunu hasta görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments