Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusuyla yemek yemek

Rüyada komşusuyla yemek yemek

Rüyada komşusuyla yemek yemek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalet eder.

Rüyada komşusuyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada komşusuyla yemek yemek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada komşudan yemek almak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuyla yemek yemek işinde çok büyük adımlar atacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşulara yemek vermek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuya yemek vermek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada komşuda et yemek bazı başka desteklere kavuşacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada komşuya yemek yapmak zor zamanlar geçirileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine inanılır.

Rüyada komşusuna yemek vermek mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments