Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan yemek almak

Rüyada komşudan yemek almak

Rüyada komşudan yemek almak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada komşudan yemek almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada komşunun yemek verdiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşudan yemek istemek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına delalettir.

Rüyada komşuda et yemek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada komşularla yemek yemek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sevilip sayılacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evinde yemek yemek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine yorulur.

Rüyada komşudan yemek almak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, rızkının kesileceğine alamet eder.

Rüyada komşuda yemek pişirmek maddi zarara uğrayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işaret eder.

Rüyada komşulara yemek vermek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments