Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusuna yemek vermek

Rüyada komşusuna yemek vermek

Rüyada komşusuna yemek vermek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusuna yemek vermek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Rüyada komşuda tatlı yemek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada komşuda yemek pişirmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hastaysa şifa bulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada komşunun yemek getirdiğini görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada komşularla yemek yemek amaçlarına ulaşacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusuna yemek vermek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşusuyla yemek yemek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada komşuda et yemek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşulara yemek vermek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments