Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuda et yemek

Rüyada komşuda et yemek

Rüyada komşuda et yemek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada komşuda et yemek gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada komşuda et yemek iş hayatında değişiklik yapacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalettir.

Rüyada komşunun kavga ettiğini görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, borçlarının da kapanacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşuların kavga ettiğini görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada komşusuyla kavga ettiğini görmek belaya ve derde düşeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada komşudan et almak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet eder.

Rüyada komşuda et görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada komşuya et vermek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret eder.

Rüyada komşusunun kavga ettiğini görmek kendisine olan güveninin artacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments