Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunun saçını görmek

Rüyada komşusunun saçını görmek

Rüyada komşusunun saçını görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşusunun saçını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada komşunun saçını görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada komşunun saçını kesmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada komşusunun saçını görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek kırgınlıklar yaşanacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada komşudan bir şey almak işlerinin kısa zamanda açılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunu öldü görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada komşusuyla konuşmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bereket ve huzur geleceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments