Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusuyla konuşmak

Rüyada komşusuyla konuşmak

Rüyada komşusuyla konuşmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, rahat bir işe girileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada komşusuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ölmüş komşuyla konuşmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada küs komşuyla konuşmak yanlış seçimler yapacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuyla telefonda konuşmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşusuyla konuşmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuyla konuşmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada yakın komşu görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği komşusunu görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments