Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun saçını görmek

Rüyada komşunun saçını görmek

Rüyada komşunun saçını görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada komşunun saçını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Rüyada komşusunun saçını görmek zor günlerin geride kalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada komşunun saçını görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada komşunun saçını kesmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun balkonunu görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Rüyada komşusunun ekmek yaptığını görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada komşusuna kızmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işarettir.

Rüyada komşusuyla yemek yemek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments