Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunu ağlarken görmek

Rüyada komşusunu ağlarken görmek

Rüyada komşusunu ağlarken görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kötü gününden de geri duracağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kötü haberler alınacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunu ağlarken gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Rüyada komşunu ağlarken görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada komşusunu ağlarken görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada komşunun kavga ettiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada komşusunun evini temizlemek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kadın komşu görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulur.

Rüyada komşuya tavuk vermek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada komşu kocasını görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan soğan istemek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments