Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusuna su vermek

Rüyada komşusuna su vermek

Rüyada komşusuna su vermek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kazancının tükenmeyeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşusuna su vermek gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada komşusuna su vermek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşuya su vermek yağmur yağmamasına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada komşudan su almak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, zengin bir hayat süreceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek dış ticarete atılacağına, variyetini çoğaltacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşudan su istemek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşu düğünü görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşuda et yemek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada komşunu taşınmış görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments