Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun balkonunu görmek

Rüyada komşunun balkonunu görmek

Rüyada komşunun balkonunu görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, insanlara yardım edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada komşunun balkonunu gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Rüyada komşunun balkonunu görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada balkonda komşu görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkon yaptırmak zor durumda bırakacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkonun düştüğünü görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada balkondan yere düşmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Rüyada tozlu balkon görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan atlayan birini görmek düşmanlarını kaybetmeye, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments