Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun kocasını görmek

Rüyada komşunun kocasını görmek

Rüyada komşunun kocasını görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işarettir.

Rüyada komşunun kocasını gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada komşunun kocasını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada komşu kocasını görmek hayırlı bir terfi alınacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada komşunu taşınırken görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evine girmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Rüyada komşusunun evini kalabalık görmek başarılı ve kazançlı olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs komşu görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, prestij sahibi olunacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada komşu kadını öpmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Rüyada komşunun evini boş görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments