Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs komşu görmek

Rüyada küs komşu görmek

Rüyada küs komşu görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, birikim yapılacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs komşu gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Rüyada küs olduğu komşuyu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Rüyada küs komşuyla barışmak işlerine yeni işler katacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işaret eder.

Rüyada küs komşuyla konuşmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun komşunu görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada küs komşu görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına inanılır.

Rüyada küs komşunu görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu komşusunu görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun sevgiliyle barışmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments