Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evine girmek

Rüyada komşunun evine girmek

Rüyada komşunun evine girmek insanlarla iç içe olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evine girmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada komşunun evine girmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet eder.

Rüyada komşu evine girmek yalan söylemeyeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek zor zamanların biteceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun bahçesine girmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kalben çok rahat edileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada komşu evinde olmak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evini görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sıkıntıların azalacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada komşunun evini boş görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments