Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun hamile olduğunu görmek

Rüyada komşunun hamile olduğunu görmek

Rüyada komşunun hamile olduğunu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, harama göz dikmeyeceğine, geçecek güzel bir ömre, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Rüyada komşuyu hamile görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada komşunun hamile olduğunu görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile komşusunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, mutluluğa ve neşeye rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada komşu kızını hamile görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunu hamile görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments