Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile komşusunu görmek

Rüyada hamile komşusunu görmek

Rüyada hamile komşusunu görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada hamile komşusunu gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada komşuyu hamile görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşu kadını hamile görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunu hamile görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Rüyada hamile komşunu görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada komşu kızını hamile görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments