Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun geldiğini görmek

Rüyada komşunun geldiğini görmek

Rüyada komşunun geldiğini görmek gelişeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun geldiğini gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada komşunun hacdan geldiğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hayırlı kapılar açılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek suç işleyeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun geldiğini görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi sıkıntısı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun eve geldiğini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evine geldiğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına inanılır.

Rüyada komşusuyla öpüşmek umutların yıkılacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada komşu olmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan kahve almak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments