Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun eve geldiğini görmek

Rüyada komşunun eve geldiğini görmek

Rüyada komşunun eve geldiğini görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Rüyada komşunun eve geldiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada komşunun eve geldiğini görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada komşunun hacdan geldiğini görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun geldiğini görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalettir.

Rüyada komşunun evine geldiğini görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada komşunun evden taşındığını görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Rüyada komşunun ev aldığını görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğin güzel olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun ev yaptığını görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi gücünün artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments