Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusuyla öpüşmek

Rüyada komşusuyla öpüşmek

Rüyada komşusuyla öpüşmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, önemli kişi haline geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşusuyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada komşuya bağırmak başarıları ile tanınacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuların taşındığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yolculuğa çıkmaya, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada komşuda uyumak bereketinin artacağına, zor bir döneme girileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun hanımını görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hedeflere ulaşılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu komşusunu görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşuyu öldürmek başının ağrıyacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, başarılarını arttıracağına alamet eder.

Rüyada komşu kızını görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada komşuda fare görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, şifa ve ilaç bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments