Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komsunun evinin yandığını görmek

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek iş kaybı yaşanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada komsunun evinin yandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, makamının yükseleceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komsunun evini temizlemek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komur almak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada komsudan para almak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin evinin yandığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın evinin yandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangında evinin yandığını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yakının evinin yandığını görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments