Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komsudan para almak

Rüyada komsudan para almak

Rüyada komsudan para almak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada komsudan para almak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada komsudan para almak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada komur almak parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komsunun evini temizlemek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak kağıt para görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüzdan içinde kağıt para görmek güzel günler için çalışılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada para çaldığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, her daim temkinli olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments