Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evine görmek

Rüyada komşunun evine görmek

Rüyada komşunun evine görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, saygınlığının artacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kendini bunu başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada komşunun evine gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu evini temizlemek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evinde ekmek görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunun evinin yandığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada eski komşunun evini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalettir.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evine taşınmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, pek az kazanç getireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evinde yılan görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments