Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evinde yatmak

Rüyada komşunun evinde yatmak

Rüyada komşunun evinde yatmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulur.

Rüyada komşunun evinde yatmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada komşunun evinde yatmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada komşuda yatmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalettir.

Rüyada komşunun yatağında yatmak eğlenceli günler geçirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada komşuyla yatmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada komşunun evini kirli görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yalan söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evine görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşu evinin yandığını görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yetki sahibi olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments