Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör kazası görmek

Rüyada asansör kazası görmek

Rüyada asansör kazası görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, zenginliğe sahip olacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, zor bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada asansör kazası gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada asansör kazası görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek durumun değişmesine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalettir.

Rüyada birinin asansöre bindiğini görmek zor günlerin sona ereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına inanılır.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden aşağı düşmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments