Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun arabasını görmek

Rüyada komşunun arabasını görmek

Rüyada komşunun arabasını görmek gelirinin düşeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, çok mutlu olunacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun arabasını gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada komşunun arabasına binmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine inanılır.

Rüyada komşunun arabasını görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalettir.

Rüyada komşunun araba aldığını görmek planlı ve programlı davranacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, elindekini de bitireceğine inanılır.

Rüyada komşuda düğün görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşusunu ağlarken görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada komşudan süt almak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun çocuğunu görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen komşu görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, maddi imkânlarının azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments