Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun çocuğunu görmek

Rüyada komşunun çocuğunu görmek

Rüyada komşunun çocuğunu görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kötü günler yaşayacağına, küslükleri gidereceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun çocuğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada komşunun çocuğunu emzirmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işaret eder.

Rüyada komşu çocuğu görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada komşu çocuğunun öldüğünü görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işarettir.

Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, dualarına karşılık alacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Rüyada komşunun erkek çocuğunu görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun çocuğunu görmek bir yandan cenaze olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments