Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunu güzel görmek

Rüyada komşunu güzel görmek

Rüyada komşunu güzel görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, ruhunu güzelleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Rüyada komşunu güzel gördüyseniz:

  • Kararlar alma aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada komşunu güzel görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada komşumu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalettir.

Rüyada komşunun saçını görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada komşunu namaz kılarken görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalet eder.

Rüyada komşunun dükkanını görmek nimetin çoğalacağına, başına türlü belalar geleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun bahçesini görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada hasta komşusunu görmek maddi sorunlarının artacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada komşunun kızının evlendiğini görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bazı operasyonlar geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments