Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun bahçesini görmek

Rüyada komşunun bahçesini görmek

Rüyada komşunun bahçesini görmek zarar etmeyeceğine, yol kat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun bahçesini gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Rüyada komşunun bahçesine girmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun bahçesini görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet eder.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun saçını görmek geniş bir ev satın alacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Rüyada çok eski bir komşunu görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşudan hamur almak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu evini temizlemek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada komşunun hanımını görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments