Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşumuzun kızını görmek

Rüyada komşumuzun kızını görmek

Rüyada komşumuzun kızını görmek önemli işlere imza atacağına, sevdiği birini kırmaya, çok mutlu edeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayatın pahalılaşmasına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşumuzun kızını gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Rüyada komşu kızı görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek borçlarının ödeneceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada komşu kızını hamile görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kızı görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına yorulur.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek bir süre zorluk çekeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işarettir.

Rüyada komşu kızını görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments