Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kızı görmek

Rüyada komşu kızı görmek

Rüyada komşu kızı görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, refahının ve varlığının artacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada komşu kızı gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Rüyada komşunun kızını öpmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu kızı görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızını gelin görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gözyaşının kuruyacağına inanılır.

Rüyada eski komşu kızını görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızının evlendiğini görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, işlerinin çok açılacağına delalettir.

Rüyada komşu kızını öpmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızına sarılmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments