Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan yumurta almak

Rüyada komşudan yumurta almak

Rüyada komşudan yumurta almak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, ruhsal korkularından da arınacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, mal ve para kazanılacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşudan yumurta almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Rüyada komşuya yumurta vermek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan yumurta istemek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşudan yumurta almak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, evlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun kapısını açık görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine işarettir.

Rüyada komşuda kalabalık görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşudan soğan istemek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek mal kayıpları da yaşayacağına, başarı elde edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş komşuyu diri görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments