Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş komşuyu diri görmek

Rüyada ölmüş komşuyu diri görmek

Rüyada ölmüş komşuyu diri görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, daha büyük adımlar atılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş komşuyu diri gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Rüyada ölmüş komşuyu diri görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kocayı diri görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş eşini diri görmek maddi anlamda feraha ermeye, işlerin başına geçeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi diri görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Rüyada ölen babasını diri görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasını diri görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada diri diri gömmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini diri görüp sarılmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments