Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates istemek

Rüyada patates istemek

Rüyada patates istemek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına inanılır.

Rüyada patates istemek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız daha verimli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada patates istemek amaçlarını yerine getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada komşudan patates istemek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada çiğ patates yediğini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada topraklı patates görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada patatesli gözleme görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalet eder.

Rüyada patates piyazı görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada köfteli patates yemeği görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zor durumların biteceğine inanılır.

Rüyada tarlaya patates ekmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments