Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kadınları görmek

Rüyada komşu kadınları görmek

Rüyada komşu kadınları görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hacetinizin giderilmesine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kadınları gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Rüyada kadın komşunu görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada komşu kadını görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalettir.

Rüyada komşu kadınla kavga etmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada kadın komşu görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşu kadını öpmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Rüyada komşu kadını hamile görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, her zaman sevgi göreceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret eder.

Rüyada komşu kadınları görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşuya misafir olmak istediği makama geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments