Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu cenazesi görmek

Rüyada komşu cenazesi görmek

Rüyada komşu cenazesi görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşu cenazesi gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada komşu cenazesi görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evinde cenaze görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük adımlar atacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun cenazesini görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Rüyada komşuda cenaze görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Rüyada cenazenin ağladığını görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine katılmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada cenazede gelinlik giymek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanan cenaze görmek çok büyük üzüntü duyacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments