Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazenin ağladığını görmek

Rüyada cenazenin ağladığını görmek

Rüyada cenazenin ağladığını görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, dualarının gerçekleşeceğine, layık olduklarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada cenazenin ağladığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cenaze evinde ağlamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazenin arkasından ağlamak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, işlerinden de geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze başında ağlamak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazeye ağlamak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze görüp ağlamak iç açıcı sözlere, güç kaybedeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze için ağlamak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada cenazenin ağladığını görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada cenazede ağladığını görmek lüks, konfor içinde olacağına, başarılarının katlanacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments