Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunun cenazesini görmek

Rüyada komşusunun cenazesini görmek

Rüyada komşusunun cenazesini görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, çok büyük destek vereceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işarettir.

Rüyada komşusunun cenazesini gördüyseniz:

  • Gerekli onaylanmalar gerçekleşene kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada komşusunun cenazesini görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada komşu cenazesi görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada komşuda cenaze görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, verilen emeklerin heba olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işarettir.

Rüyada komşunun evinde cenaze görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, niyetlendiği işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kefensiz cenaze görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Rüyada cenazenin yüzünü görmek makamını kaybedeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada cenazede bulunmak rızık eksikliği yaşayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada cenaze kalktığını görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işinin de hep yürüyeceğine, gelirinin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments