Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömeç toplamak

Rüyada kömeç toplamak

Rüyada kömeç toplamak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömeç toplamak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Rüyada kömeç toplamak sevgi ve hürmet göreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömeç görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafet toplamak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada vişne topladığını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Rüyada ekmek toplamak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada renkli çiçekler toplamak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet eder.

Rüyada iğde toplamak yemek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Rüyada mısır toplamak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments