Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli çiçekler toplamak

Rüyada renkli çiçekler toplamak

Rüyada renkli çiçekler toplamak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, gönül sızılarının dineceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada renkli çiçekler toplamak gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada renk renk çiçek toplamak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli çiçek toplamak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına alamet eder.

Rüyada renkli çiçekler toplamak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalettir.

Rüyada mavi renk çiçek görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada turuncu renk çiçek görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı renkli çiçek görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çekilen hasretin biteceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renk çiçek görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz renkte çiçek görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments