Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömeç görmek

Rüyada kömeç görmek

Rüyada kömeç görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömeç gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada kömeç görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kömeç toplamak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments