Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu ısırmak

Rüyada kolunu ısırmak

Rüyada kolunu ısırmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, istediği yola çıkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, şerefli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu ısırmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kolunu köpek ısırmak şansın kaçacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin kolunu ısırmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunu ısırmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, de elinin bollaşacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Rüyada kolunu köpek ısırdığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kol ısırmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kolunu ısırdığını görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağı ısırmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments