Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol ısırmak

Rüyada kol ısırmak

Rüyada kol ısırmak bir hastalıktan kurtulunacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kol ısırmak gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Rüyada kol ısırmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kolunu ısırmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada kolunu ısırmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet etmektedir.

Rüyada kolunu köpek ısırdığını görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Rüyada kolunu köpek ısırmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, insan sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin kolunu ısırdığını görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada elmayı ısırmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada filin ısırdığını görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments