Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan ısırılmak

Rüyada kolundan ısırılmak

Rüyada kolundan ısırılmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, gün yüzü görmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan ısırılmak gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada kolunun ısırıldığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret eder.

Rüyada kolundan ısırılmak bir süre zorluk çekeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalettir.

Rüyada kolu ısırılmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada koldan ısırılmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, işlerinin karışacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada akrep tarafından ısırılmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada kartal tarafından ısırılmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Rüyada kurt köpeğinin ısırması görmek ileride saygın bir kimse olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments